Vegye fel a kapcsolatot a LINAK-kal - Hogyan javíthatunk az életén

Ossza meg velünk, mit tehetünk Önért. Töltse ki az alábbi űrlapot, melynek segítségével megtalálhatjuk a megfelelő munkatársat kérdései megválaszolására.
Kérjük javítsa ki a következő hibákat:
*
*
*
*
*
 *
*
*
*

We do not know what has gone wrong, but we'll look into it.

An email is being sent to our support team.

Adatvédelmi irányelvek
A LINAK egy évig kizárólag statisztikák készítésére őrizheti meg a benyújtott információkat. A LINAK azonnal törli az információkat, ha erre szükség van. A LINAK az információkat bizalmasan kezeli, és nem továbbítja

LINAK képviselet

 

A LINAK cég célja, hogy vevöi közelében legyen. 1990-ben beindult a LINAK GmbH Németországban, ahonnan nem csak a német piacot, hanem az osztrák vevőket is kiszolgálták.

Az ezt követő években az osztrák piac egyre nagyobb jelentőséget nyert. Ez elegendő ok volt arra, hogy 2006-ban megnyíljon az ausztriai képviselet. A Brunn am Gebirge községben található irodánk nem fekszik messze a magyar határtól sem, így kézen fekvő volt, hogy a magyar piacot is innen szolgáljuk ki. 2013 óta ausztriai irodánk felelős a magyarországi értékesítésért. Kolléganőnk, Tichy Edit magyar nyelven várja érdeklödésüket. Mérnökeink szívesen adnak technikai tanácsot és segítenek a megfelelő terméket megtalálni az Önök applikációjába.

 

LINAK képviselet
Österreich
Hohenstaufengasse 9 / DG
A-1010 Wien

nem érvényes ország

LINAK képviselet

  • Edit Tichy

    Sales Austria & Hungary
  • Özgür Salman

    Account Manager & Internal Sales Coordinator
  • Markus Kattenberg

    Technical Support Austria